Οι τρεις του Ολυμπιακού που ρίχνονται στη «μάχη» του Μουντιάλ

Οι τρεις του Ολυμπιακού που ρίχνονται στη «μάχη» του Μουντιάλ

Με... άρωμα Ολυμπιακού η πέμπτη μέρα του Μουντιάλ. Ποιοι «ερυθρόλευκοι» παίκτες μπαίνουν στη μάχη.

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ. Οχτώ ομάδες κάνουν πρεμιέρα στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τα «ερυθρόλευκα» μάτια να είναι στραμμένα σε δύο αναμετρήσεις.

Η πέμπτη μέρα στα γήπεδα του Κατάρ θα έχει άκρως ερυθρόλευκο χρώμα, καθώς τρεις παίκτες του Ολυμπιακού ρίχνονται στη μάχη του Μουντιάλ.

Μετά τον Παπέ Αμπού Σισέ -που αγωνίστηκε στην ήττα της Σενεγάλης από την Ολλανδία- η σκυτάλη περνάει στην παρέα των Χουάνγκ και τον Κούντε.

Η Νότια Κορέα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ουρουγουάη των Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι, με τους Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ να βρίσκονται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο αρχικό σχήμα. Οι δυο άσοι του Ολυμπιακού αποτελούν βασικά γρανάζια για την ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου» Πάουλο Μπέντο, που θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τη Σελέστε.

Μετά τους Χουάνγκ, σειρά παίρνει ο Πιερ Κούντε. Η Γκάνα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Νότια Κορέα και Ουρουγουάη και στις 18:00, αντιμετωπίζει στο 974 Stadium την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο χαφ του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί σε 32 αναμετρήσεις με το εθνόσημο και δεν αποκλείεται να καταγράψει και την παρθενική του συμμετοχή σε Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ