Ραγδαίες εξελίξεις στη Νότια Κορέα των Χουάνγκ (vid)

Ραγδαίες εξελίξεις στη Νότια Κορέα των Χουάνγκ (vid)

Την αποχώρηση του από το «τιμόνι» της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ο Πάουλο Μπέντο αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Βραζιλία.

Πάουλο Μπέντο και Νότια Κόρεα χάραξαν χωριστούς δρόμους μετά τον αποκλεισμό από την Βραζιλία από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 53χρόνος Πορτογάλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας των Χουάνγκ στην συνέντευξη Τύπου αμέσως  μετά την ήττα από την «Σελεσάο».

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώνεται το… παζλ των προημιτελικών του Μουντιάλ- Σήμερα τα δύο τελευταία εισιτήρια

Ο ίδιος υποστήριξε πως είχε πάρει την απόφαση αυτή προτού ξεκινήσει με την Κορέα το ταξίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον και το δικό μου δεν βρίσκεται στην ομάδα της Νότιας Κορέας. Μόλις ανακοίνωσα στους παίκτες και τον πρόεδρο την απόφασή μου, την οποία έχω πάρει από τον Σεπτέμβριο. Τους ευχαριστώ για όσα έκαναν για μένα».

Θυμίζουμε, πως ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ του Ολυμπιακού… τρέλανε κόσμο στα γήπεδα του Κατάρ, παίρνοντας στις πλάτες του τη Νότια Κορέα. Ο άσος των «ερυθρολεύκων» αγωνίστηκε και στα τέσσερα ματς της χώρας του στη διοργάνωση, καταγράφοντας εντυπωσιακούς αριθμούς σε κάθε στατιστική κατηγορία. Από την άλλη, τέσσερις συμμετοχές κατέγραψε και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ