Όταν το ποδόσφαιρο «μετατρέπεται» σε τέχνη! (pics, vids)

Όταν το ποδόσφαιρο «μετατρέπεται» σε τέχνη! (pics, vids)

Η Βραζιλία «μετέτρεψε» σε έργο τέχνης το ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στην Νότια Κορέα και προκρίθηκε θριαμβευτικά στους «8» του Μουντιάλ.

Τέσσερα πανέμορφα γκολ, υψηλή τεχνική, θέαμα,  ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και… σάμπα.

Η Βραζιλία στο πρώτο ημίχρονο της νοκ αουτ αναμέτρησης με την Νότια Κορέα (4-1) δεν έπαιζε ποδόσφαιρο αλλά «ζωγράφιζε» στον αγωνιστικό χώρο χαρίζοντας στο φίλαθλο κοινό την μέχρι στιγμής πιο θεαματική  παράσταση στην μουντιαλική σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Kρ. Ρονάλντο με Σούπερ Ενισχυμένη στο 4.05!

Πιάνοντας πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και με ξέφρενο ρυθμό, η «Σελέσαο» «δίδαξε» το λεγόμενο total football  και «σκόρπισε» την ομάδα του Πάουλο Μπέντο με 4 γκολ παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στους «8» καλύτερους του κόσμου και «τρομοκρατώντας» τους επερχόμενους αντιπάλους της

Πρωτεργάτες, οι Νεϊμάρ, Ριτσάρλισον, Πακετά και Βινίσιους, οι οποίοι βρίσκονταν με κλειστά μάτια εντός των τεσσάρων γραμμών και παράλληλα ήταν και αυτοί που έβαλαν την «υπογραφή» τους σ’ αυτό το ποδοσφαιρικό έργο τέχνης της Βραζιλίας σκοράροντας ο καθένας από ένα γκολ.

Tον χορό των γκολ άνοιξε ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης στο 7’ενώ στην συνέχεια ακολούθησε το πέναλντι του Νεϊμάρ, με το οποίο ο σταρ της Παρί έγραψε ιστορία καθώς έφτασε με το εθνόσημο τα 76 γκολ και έγινε ο τρίτος Βραζιλιάνος πίσω από Πελέ και Ρονάλντο που σκοράρει σε τρία διαφορετικά Μουντιάλ.

 

Το τρίτο γκολ ήρθε λίγο μετά με τους Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα και Ριτσάρλισον να «κρύβουν» με μαγικό τρόπο την μπάλα και τον τελευταίο να την εμφανίζει στα δίχτυα της Νότιας Κορέας.

Την υπόθεση πρόκριση τελείωσε και τυπικά ο Πακετά έπειτα από μαγική ασσίστ του «Βίνι».

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τίτε έριξε τον ρυθμό και η Νότια Κορέα κατάφερε να βρει το γκολ της τιμής με τον Σέουνγκ Χο, ωστόσο ο Ίνμπομ Χουάνγκ και η παρέα του δεν μπόρεσαν κάνουν κάτι παραπάνω και υποκλίθηκαν στο μεγαλείο της πολυνίκεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ