Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (Pic)

Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (Pic)

Οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για το παιχνίδι με τη Βόρεια Ιρλανδία, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Τη Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται στη Ριζούπολη (21:45) η Εθνική ομάδα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Ο Ιωαννίδης ξεκινά για πρώτη φορά βασικός, αντί του Δουβίκα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα παίρνει και ο Μάνταλος αντί του Σιώπη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε διάταξη με 4-3-3 και τον Βλαχοδήμο στο τέρμα. Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας θα είναι στην τετράδα της άμυνας, με τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Μάνταλο στον άξονα. Πέλκας, Μασούρας και Ιωαννίδης θα αποτελέσουν την τριάδα της επίθεσης.

Συνοπτικά ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Μασούρας και Ιωαννίδης

Στον πάγκο: Αλεξανδρόπουλος, Μπάρκας, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γούτας, Κουλιεράκης, Κυριακόπουλος, Παπανικολάου, Πασχαλάκης και Ρότα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ