Τι συνδέει Βλαχοδήμο, Μαυροπάνο, Μπακασέτα, Τσιμίκα, Χατζηδιάκο και το «περάστε τη σέντρα ρε παιδιά»! (vid)

Τι συνδέει Βλαχοδήμο, Μαυροπάνο, Μπακασέτα, Τσιμίκα, Χατζηδιάκο και το «περάστε τη σέντρα ρε παιδιά»! (vid)

Μια απίθανη σύμπτωση με τους «5» της Εθνικής, το τρελό περιστατικό με τη... σέντρα, αλλά και ένα γκολ που είχαμε ξεσυνηθίσει!

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Β. Ιρλανδία στη Ριζούπολη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Ντίνο Μαυροπάνο, Τάσο Μπακασέτα, Κώστα Τσιμίκα και Παντελή Χατζηδιάκο να κάνουν το «6 στα 6»!

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, ο σέντερ μπακ της Στουτγκάρδης, ο κεντρικός αμυντικός της Αλμκααρ, ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ και ο μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ έχουν ξεκινήσει βασικοί και στα έξι παιχνίδια της Εθνικής στο φετινό Nations League.

Διαβάστε επίσης: Ο ιδιοκτήτης του λιονταριού τα έβαλε με τον Μανωλά: «Καθυστέρησε έξι ώρες και μετά έφυγε» (vid)

Είναι βασικά γρανάζια της «γαλανόλευκης» μηχανής, με τον τεχνικό της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, να τους χρησιμοποιεί στη βασική 11άδα και στα έξι ματς της φετινής διοργάνωσης.

Το δεύτερο «χτύπημα» του Πέλκα

Το αποψινό παιχνίδι με την Β. Ιρλανδία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Εθνική ομάδα, με την γαλανόλευκη να ανοίγει το σκορ στο 14’ με τον Δημήτρη Πέλκα.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ σε 28 αναμετρήσεις με το εθνόσημο για τον 28χρονο άσο της Χαλ, ο οποίος είχε να σκοράρει με την γαλανόλευκη από τις 9 Οκτωβρίου του 2021 και τη νίκη της Εθνικής στο «Μπατούμι» απέναντι στη Γεωργία με 2-0. Τότε είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ και είχε σφραγίσει τη νίκη για το συγκρότημα του Τζον Φαν Σιπ.

Η απάντηση των Β. Ιρλανδών όμως ήταν άμεση, με τον Λέιβερι στο 18’ να ισοφαρίζει σε 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η γαλανόλευκη σε εντός έδρας αγώνα του Nations League, μετά από πέντε παιχνίδια, στα οποία είχε κρατήσει το «μηδέν».

Επίσης, η Εθνική ομάδα δεν είχε δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα 11 προηγούμενα παιχνίδια της για το Nations League. Τελευταία φορά που είχε «φάει» γκολ στο πρώτο μέρος ήταν στις 18 Νοεμβρίου 2018 από την Εσθονία. Μάλιστα, δεν ήταν από παίκτη των φιλοξενούμενων, αλλά αυτογκόλ από τον Λαμπρόπουλο (45’).

Ένα ακόμα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον από το αποψινό παιχνίδι με την Β. Ιρλανδία είναι ότι η Εθνική χρειάστηκε 1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα για να περάσει τη σέντρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ