Άρης: Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό

Άρης: Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό

Τις τελικές του δοκιμές ενόψει του πρώτου αγώνα (21/7) με τη Γκόμελ για το Europa Conference League θα κάνει ο Μπούργος στο σημερινό (21.00) φιλικό ματς με την ομάδα της Νίκαιας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς μπαίνει από σήμερα ο Άρης, καθώς απομένουν λίγες μέρες για το πρώτο παιχνίδι (21/7) του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League με τη Γκόμελ.

Στο σημερινό (21.00) φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κόντρα στην ομάδα από τη Λευκορωσία.

Διαβάστε επίσης: Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Η μεγάλη επιστροφή

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, ίσως, που ο Αργεντινός τεχνικός θα κάνει πιο ξεκάθαρα τα πλάνα του, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα του πρώτου επίσημου αγώνα της αγωνιστικής περιόδου. Τόσο σε ότι αφορά το σύστημα, όσο και τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ο προπονητής του Άρη φέρεται να έχει αποφασίσει για το βασικό σχήμα, με εξαίρεση δυο- τρεις θέσεις. Ακόμα, ο Άρης θα βρει απέναντι του σήμερα μια ομάδα που θα παραταχθεί, σχεδόν, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο αναμένεται να παίξει και η Γκόμελ. Με πιεστική άμυνα, χωρίς να αφήνει κενούς χώρους και προσπάθεια για να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ