Φέρντιναντ : «Ή θα παλέψει ο Ντε Χέα ή θα φύγει»

Φέρντιναντ : «Ή θα παλέψει ο Ντε Χέα ή θα φύγει»

Ο Ρίο Φέρντιναντ παρουσίασε τις εναλλακτικές που έχει μπροστά του ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ντε Χέα θα πρέπει να παλέψει για την θέση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, ειδάλλως θα πρέπει να ψάξει νέο προορισμό.

«Ο Ντε Χέα έχει δυο επιλογές. Να παλέψει για να ξανακερδίσει τη θέση του ή να τα παρατήσει και να αποχωρήσει. Αν ο Χέντερσον τελειώσει τη σεζόν ως βασικός, τότε πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση του. Οπότε ο 30χρονος θα πάει σε άλλη ομάδα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Για τη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα έχει προσφέρει πάρα πολλά. Αλλά ο Σόλσκιερ θέλει να έχει έναν σταθερό τερματοφύλακα και όπως φαίνεται τον βλέπει στο πρόσωπο του Χέντερσον. Βέβαια, μπορεί κάλλιστα να γίνει ένας εξαιρετικός αναπληρωματικός. Αλλά αν έχει συνηθίσει να παίζει βασικός, δύσκολα θα δεχτεί κάτι τέτοιο. Θα πληγωθεί ο εγωισμός του καθώς θέλει να παίζει κάθε βδομάδα.»

Με την απόφαση του Νορβηγού τεχνικού πάντως να μοιάζει ειλημμένη, το σενάριο του να αποχωρήσει για την Γαλλία ο Ισπανός κίπερ μοιάζει πιο πιθανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ