Πρώτη φορά μετά το 2009 τρεις σερί ήττες ο Κόντε

Πρώτη φορά μετά το 2009 τρεις σερί ήττες ο Κόντε

Από τον Νοέμβριο του 2009 όταν ο Αντόνιο Κόντε ήταν προπονητής της Αταλάντα είχε να γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Αντόνιο Κόντε ζει ίσως μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του με την Τότεναμ αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς η ομάδα του έχει γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες και αυτό έχει να συμβεί στην καριέρα του από τον Νοέμβριο του 2009 όταν ήταν ακόμη προπονητής στην Αταλάντα.

Η κατάρρευση της Τότεναμ ξεκίνησε όταν ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Τσέλσι με 2-0 και από τότε τη καθοδική πορεία συνεχίστηκε.  Ακόμα η Τότεναμ έχασε από τη Σαουθάμπτον εντός έδρας με ανατροπή με 2-3 και είδε τη Γουλβς να γράφει ιστορία απέναντί της, μιας και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, στην Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Ιταλός τεχνικός έχασε πρώτη φορά στην καριέρα του την τελευταία δεκαετία σε τρία συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, με την τελευταία να χρονολογείται τον Νοέμβριο του 2009. Τότε βρισκόταν στην Αταλάντα και είχε ηττηθεί από Λιβόρνο, Κάλιαρι και Γιουβέντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ