Τσέλσι: Στην «πόρτα» του χειρουργείου ο Τζέιμς – Κίνδυνος για το Μουντιάλ

Τσέλσι: Στην «πόρτα» του χειρουργείου ο Τζέιμς – Κίνδυνος για το Μουντιάλ

Μεγάλο πλήγμα στην Τσέλσι αλλά και την εθνική Αγγλίας ενόψει Μουντιάλ, με τον Ρις Τζέιμς να κινδυνεύει να χάσει τη διοργάνωση του Κατάρ, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Αρκετά πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε, στο γόνατο, ο Ρις Τζέιμς στην αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στη Μίλαν στην Ιταλία.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ παραπονέθηκε σήμερα (14/10) για έντονους πόνους και στάλθηκε αμέσως για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως υπάρχει αρκετά σοβαρό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός του «όλα στραβά κι ανάποδα», η… Βρέμη, η παράνοια και δυο παιδιά που έδειξαν την περιουσία

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το αν ο 22χρονος ακραίος οπισθοφύλακας θα αναγκαστεί να περάσει την «πόρτα» του χειρουργείου, με τις νέες εξετάσεις που θα κλάνει το Σάββατο (15/10) να αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Μία τέτοια εξέλιξη πάντως θα ήταν πολύ άσχημη τόσο για την Τσέλσι, όσο φυσικά και για την εθνική Αγγλίας, με την οποία ο Τζέιμς αγωνίστηκε ως βασικός στα τελευαία δύο παιχνίδια, κόντρα στη Γερμανία και την Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ