Επίσημα προπονητής της Έβερτον ο Σον Ντάις (pic)

Επίσημα προπονητής της Έβερτον ο Σον Ντάις (pic)

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σον Ντάις, για τη θέση του προπονητή της ομάδας ανακοίνωσε η Έβερτον.

Η Έβερτον ανακοίνωσε τον πρώην προπονητή της Μπέρνλι, Σον Ντάις, ως νέο προπονητή της με συμβόλαιο δυόμισι ετών έως τον Ιούνιο του 2025, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Λάμπαρντ, όπως έκανε γνωστό σήμερα (30/1) η αγγλική ομάδα.

Ο 51χρονος διαδέχεται τον Λάμπαρντ, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από μια κακή πορεία που άφησε την ομάδα σε θέση μάχης για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται στις 19:30 στην Αθήνα ο Κανός

«Είναι τιμή να γίνω προπονητής της Έβερτον. Το επιτελείο μου και εγώ είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουμε να επανέλθει αυτός ο μεγάλος σύλλογος πίσω σε καλό δρόμο», ανέφερε ο Ντάις.

«Ξέρω για τους παθιασμένους οπαδούς της Έβερτον και πόσο πολύτιμος είναι αυτός ο σύλλογος γι’ αυτούς. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν. Αυτό ξεκινά με τον ιδρώτα στη φανέλα, την προσπάθεια και την επιστροφή σε μερικές από τις βασικές αρχές αυτού που η Έβερτον αντιπροσωπεύει εδώ και πολύ καιρό».

Ο Ντάις είναι άνεργος από τον περασμένο Απρίλιο, όταν απολύθηκε από την Μπέρνλι, όπου άλλαξε τις τύχες του συλλόγου του Λανκασάιρ κατά τη διάρκεια των σχεδόν 10 ετών που ήταν εκεί.

Ήταν ο μακροβιότερος προπονητής της Αγγλίας όταν απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του καθώς η Μπέρνλι κατευθυνόταν προς τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ