Ο Τεν Χαγκ τα έψαλε στον Κασεμίρο για την νέα αποβολή (pic)

Ο Τεν Χαγκ τα έψαλε στον Κασεμίρο για την νέα αποβολή (pic)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ... τα έχωσε στον Κασεμίρο μετά τη νέα απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος στο ισόπαλο (0-0) παιχνίδι με την Σαουθάμπτον.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την βαριά ήττα από την Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική με 7-0 δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, με την Σαουθάμπτον να κατορθώνει να παίρνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, με το 0-0 στο «Old Trafford». Καθοριστικός παράγοντας ήταν η απευθείας αποβολή του Κασεμίρο, στο 34ο λεπτό που προκάλεσε τα παράπονα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Αυτή η κόκκινη κάρτα, ήταν η δεύτερη που πήρε ο Βραζιλιάνος στα 3 τελευταία του παιχνίδια στην Premier League, μετά από αυτή που είχε πάρει στις 4/2 με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας.

Διαβάστε επίσης: Η ειδική βαθμολογία των playoff – Ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν…

Ο Τεν Χαγκ, όπως είναι λογικό στάθηκε στην απροσεξία του ποδοσφαιριστή του, που παίρνει δεύτερη κόκκινη κάρτα στη σεζόν, ενώ τα προηγούμενα χρόνια του στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε δεχθεί ποτέ απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: «Ο Κασεμίρο έχει παίξει περισσότερους από 500 αγώνες στην Ευρώπη. Δεν πήρε ποτέ κόκκινη κάρτα. Και σε 20 αγώνες της Premier League, έχει δύο αποβολές. Οπότε, νομίζω ότι αυτό που είναι ασυνεπές, είναι ότι οι παίκτες δεν ξέρουν πλέον ποια είναι η τρέχουσα πολιτική». Ωστόσο θεωρεί πως το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στους «Άγιους», επηρεάστηκε έντονα και από τις αποφάσεις του διαιτητή καθώς η Γιουνάιτεντ διαμαρτύρεται και για πέναλτι στο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ