Κλοπ: «Παίρνουμε ό,τι έχουμε – Αν είναι Europa League, είναι Europa League»

Κλοπ: «Παίρνουμε ό,τι έχουμε – Αν είναι Europa League, είναι Europa League»

Έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για τον στόχο της εξόδου στο Europa League.

Η Λίβερπουλ θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να προκριθεί στο Europa League καθώς θέλει να σώσει ότι είναι δυνατό από μια απογοητευτική σεζόν, δήλωσε ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ πριν από τον Κυριακάτικο (30/4) εντός έδρας αγώνα της Premier League με την Τότεναμ.

Οι «ρεντς» βρίσκονται στην έβδομη θέση, επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, και δείχνει απίθανο να προκριθούν στο Champions League.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ποινή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ερωτηθείς αν θα είναι χαρούμενοι να παίξουν στο Europa League, ο Κλοπ είπε σήμερα (28/4) στους δημοσιογράφους:

«Παίρνουμε ό,τι έχουμε. Δεν είπαμε στην αρχή της σεζόν ότι θα ήταν φανταστικό, αλλά αυτή η σεζόν μας δίδαξε μερικά πράγματα. Αν είναι Europa League, είναι Europa League. Θέλω να παίξουμε το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που έρχεται, δηλαδή στην Τότεναμ. Αυτό που θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε.

Η Λίβερπουλ κέρδισε τη Γουέστ Χαμ με 2-1 εκτός έδρας την Τετάρτη για να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος.

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για συνέπεια. Είμαι χαρούμενος με τις εμφανίσεις αυτή τη στιγμή, καθώς είδα πολλά πράγματα που θέλουμε να δούμε στα παιχνίδια και αυτό είναι πραγματικά ευχάριστο για τον προπονητή», συμπλήρωσε ο Κλοπ.

«Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε εμάς, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ποιότητα του αντιπάλου. Πάντα υπάρχει κάτι να βελτιώσουμε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε ότι το πιο σημαντικό έπαθλο στο ποδόσφαιρο είναι οι τρεις βαθμοί. Τα μικρά λάθη μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα. Η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα αντεπιθέσεων στην Ευρώπη», είπε ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ