Μπρούνο Φερνάντες: «Ευτυχισμένοι που δε θα παίξει Champions League η Λίβερπουλ»

Μπρούνο Φερνάντες: «Ευτυχισμένοι που δε θα παίξει Champions League η Λίβερπουλ»

Ευκαιρία να... πικάρει τη Λίβερπουλ που έμεινε εκτός Champions League βρήκε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα σαλόνια του Champions League, αφού πρώτα διέσυρε εντός έδρας την Τσέλσι με 4-1  (για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος), και άπαντες στο Μάντσεστερ είναι χαρούμενοι που η ομάδα του Τεν Χαγκ είναι ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Τα… γύρισε ο μάνατζερ του Χεζόνια για την «πράσινη» ανάρτηση του (pic)

Χαρούμενος βέβαια ήταν και ο άσος των «κόκκινων διαβόλων», Μπρούνο Φερνάντες, όχι μόνο για την επιτυχία της ομάδας του αλλά και για κάτι άλλο. Την αποτυχία της Λίβερπουλ να βρεθεί κι αυτή στο Champions League.

Ο Πορτογάλος άσος βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να… πικάρει τους «reds» για την αποτυχία τους τονίζοντας τα εξής: «Ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει πολλά για τους οπαδούς μας και επίσης ξέρουμε πως είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Λίβερπουλ δεν θα βρίσκεται στο Champions League την επόμενη σεζόν».

Εκτός αυτού ο Φερνάντεζ μίλησε για τον στόχο της Γιουνάιτεντ άμεσα που είναι το FA Cup και η κατάκτηση του ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν ώστε η άλλη φνιναλίστ του F A Cup Μάντσεστερ Σίτι να μην κάνει το τρεμπλ.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος άσος είπε: 

«Πρέπει να πάρουμε το τρόπαιο από κάποιον. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου στην Αγγλία και θέλουμε να κερδίσουμε. Επίσης, ξέρουμε πως αν το κατακτήσουμε, θα σταματήσουμε την επιλογή της Σίτι να πετύχει τρεμπλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ