Απέρριψε πρόταση δανεισμού της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ η Γιουνάιτεντ – Συζητά μόνο πώληση

Απέρριψε πρόταση δανεισμού της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ η Γιουνάιτεντ – Συζητά μόνο πώληση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συμφώνησε να παραχωρήσει ως δανεικό τον Χάρι Μαγκουάιρ στην Γουέστ Χαμ μιας και θέλει να τον πουλήσει για να γεμίσει και το ταμείο της.

Στη… βιτρίνα έχει βγάλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Χάρι Μαγκουάιρ και θέλει άμεσα να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του, ωστόσο δεν θα δεχτεί να τον δώσει… κοψοχρονιά.

Το κατάλαβε αυτό και η Γουέστ Χαμ που κινήθηκε για να αποκτήσει ως δανεικό τον έμπειρο διεθνή κεντρικό αμυντικό, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τους Κόκκινους Διάβολους.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Μαρτίνεθ για Ιμπόρα, Φορτούνη, ο Χουάνγκ και η έκπληξη με τον Καρβάλιο

Η κάτοχος του Conference League θέλει να ανεβάσει την ποιότητα της αμυντικής της γραμμής με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά το ποσό που άκουσε από τη Γιουνάιτεντ, την αποθάρρυνε.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ που δαπάνησε 80 εκατομμύρια ευρώ στην Λέστερ πίσω το 2019 για να τον αποκτήσει, θέλει να κάνει σημαντική απόσβεση των χρημάτων αυτών και κοστολογεί τον παίκτη κοντά στα 50 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν θέλουν να καταβάλλουν τα Σφυριά που αποσύρθηκαν από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ