Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ο Μαυροπάνος έβαλε… φωτιά στην Premier League

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ο Μαυροπάνος έβαλε… φωτιά στην Premier League

Με τον Ντίνο Μαυροπάνο να βρίσκει δίχτυα, η Γουέστ Χαμ «ξέρανε» την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» επικρατώντας με σκορ 2-0 και άφησε μόνη πρώτη τη Λίβερπουλ στην κορυφή.

Το καλύτερο… δώρο στη Λίβερπουλ έκανε η Γουέστ Χαμ, η οποία επιβλήθηκε μέσα στο «Έμιρεϊτς» της Άρσεναλ με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League, αφήνοντας τους «κόκκινους» μόνους πρώτους στη βαθμολογία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «σφυριά» ήταν ο πρώην «κανονιέρης», Ντίνος Μαυροπάνος, που έδωσε τη… χαριστική βολή στο σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.  Έτσι η Λίβερπουλ έμεινε μόνη πρώτη με 42 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη την Άρσεναλ με 40, ενώ η Γουέστ Χαμ ανέβηκε στους 33.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Γουέστ Χαμ η οποία κατάφερε από νωρίς να ανοίξει το σκορ να πάρει προβάδισμα, βάζοντας τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Τόμας Σούτσεκ που στο 13ο λεπτό της συνάντησης έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο η Άρσεναλ ανέβασε την πίεσή της και είχε ορισμένες καλές στιγμές, ομως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τα «σφυριά» βρήκαν εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα με δράστη έναν παλιό γνώριμο της Άρσεναλ. Τον Ντίνο Μαυροπάνο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έπιασε μια τρομερή κεφαλιά στο 55′ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0. Όπως ήταν λογικό οι «κανονιέρηδες» προσπάθησαν να μειώσουν αρχικά, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι η Γουέστ Χαμ πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπενραχμά δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Ζιντσένκο (64’ Ενκέτια), Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Γουάιτ, Ράις, Τροσάρ (79’ Σμιθ-Ρόου), Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (64’ Νέλσον), Σάκα, Ζεσούς

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Έμερσον, Ογκμπόνα, Μαυροπάνος, Τσουφάλ, Άλβαρες, Σούτσεκ, Κούντους, Γουόρντ-Πράους, Πακετά (33’ Μπενράχμα), Μπόουεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ