Γουέστ Χαμ – Μπράιτον 0-0: Έ«χ»ασαν έδαφος για την Ευρώπη

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον 0-0: Έ«χ»ασαν έδαφος για την Ευρώπη

Γουέστ Χαμ και Μπράιτον έμειναν στο 0-0 στο Λονδίνο, σε ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Γουέστ Χαμ και Μπράιτον προέρχονταν από μεγάλες νίκες επί των Άρσεναλ (εκτός) και Τότεναμ (εντός έδρας), ωστόσο, η αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λονδίνο δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής στην Premier League.

Οι «γλάροι» πιστοί στην παράδοση που έχουν δημιουργήσει από το 2016 να μην χάνουν στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς (3-5-0 το ρεκόρ τους), απέσπασαν ένα βαθμό από τα «σφυριά», που διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας το προ δεκαετίας ρεκόρ τους στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο 79-74: Το έκανε θρίλερ, αλλά μπήκε με το δεξί

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την φανέλα των γηπεδούχων οι οποίο άντεξαν χάρη στις μεγάλες επεμβάσεις του Αρεολά.

Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Ογκμπόνα, Μαυροπάνος, Έμερσον, Τζόνσον, Γουόρντ Πράουζ, Σούτσεκ, Φορνάλς, Άλβαρες, Μπενραχμά (73’ Μουμπαμά), Μπόουεν

Μπράιτον: Στιλ, Γουέμπστερ (74’ Μόντερ), Εστουπινιάν, Φαν Χεκ, Μίλνερ, Γκρος, Γκίλμουρ, Χίνσελγουντ, Μπουονανότε (74’ Λαλάνα), Γουέλμπεκ (67’ Φέργκιουσον), Ζοάο Πέδρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ