Τελευταία ευκαιρία σε Χότζον από την Κρίσταλ Πάλας

Τελευταία ευκαιρία σε Χότζον από την Κρίσταλ Πάλας

Μετά από συνάντηση με τον ισχυρό άντρα της ομάδας, παραμένει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας ο Ρόι Χότζον αλλά...

Παραμένει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας ο Ρόι Χότζον, που συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία τους. Άμεσα πάντως, του ζητήθηκε αντιστροφή των αποτελεσμάτων και φυσικά, νίκη απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει η βαριά ήττα που υπέστη η Κρίσταλ Πάλας από την Αρσεναλ με 5-0, καθώς σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» ο Χόντγκσον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και η διοίκηση εξετάζει ήδη τις περιπτώσεις των Στιβ Κούπερ και Ζουλέν Λοπετέγκι.

Διαβάστε επίσης: Το νέο προφίλ και η αναβάθμιση

Η ήττα αυτή έχει προκαλέσει την οργή της διοίκησης της ομάδας του Λονδίνου και ο πρόεδρος, Στιβ Πάρις, συναντήθηκε με τον 76χρονο κόουτς και ξεκαθάρισε πως αν δε νικήσει στο επόμενο κρίσιμο ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (30/1), τότε θα λυθεί η συνεργασίας τους.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Κούπερ, που είναι ελεύθερος μετά την απόλυση του από τη Νότιγχαμ, είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Χόντγκσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ