Ανανεώνει με μυθικές απολαβές τον Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ!

Ανανεώνει με μυθικές απολαβές τον Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στον κόσμο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσφέρει νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον Νταβίντ Ντε Χέα και είναι έτοιμη να κάνει τον Ισπανό τερματοφύλακα τον πιο ακριβοπληρωμένο στη θέση του στον κόσμο.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται, αλλά όλα δείχνουν ότι θα έχουν ευτυχή κατάληξη, καθώς, ο σπουδαίος γκολκίπερ φέρεται να συμφώνησε με τον σύλλογο για να υπογράψει νέο 5ετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, ο Ντε Χέα θα είναι και για τα επόμενα χρόνια στο Ολντ Τράφορντ και μόλις επιστρέψει η Γιουνάιτεντ από την καλοκαιρινή περιοδεία θα βάλει την υπογραφή του σε νέο μυθικό συμβόλαιο.

Ο μισθός του είναι ήδη έτοιμος και σύμφωνα με όσα αναφέρονται πιθανόν να φτάνει και τα 380.000 λίρες τη βδομάδα. Αναμφίβολα θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στον κόσμο και η Γιουνάιτεντ διώχνει τις ομάδες που καραδοκούσαν για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ