Ανανεώνει με τη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα, υπογράφοντας μυθικό συμβόλαιο!

Ανανεώνει με τη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα, υπογράφοντας μυθικό συμβόλαιο!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο μέχρι το 2025, που θα τον κάνει τον πιο καλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στο Όλντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βάζει τέλος σε ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν προτείνει ανανέωση συμβολαίου στον Νταβίντ Ντε Χέα με «χρυσό» συμβόλαιο και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ισπανός γκολκίπερ συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, στην Αγγλία κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία, ενώ λέγεται πως ο Ντε Χέα έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας, εφόσον πράγματι ισχύουν οι αναφορές στα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ντε Χέα θα είναι ο πιο καλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στο Όλντ Τράφορντ.

Το συμβόλαιο του θα του αποφέρει 15 εκατ. ευρώ, δηλαδή σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τότε θα γίνει πλουσιότερος κατά 75.000.000 ευρώ, σε ένα deal που απομακρύνει μια και καλή τους «μνηστήρες» (Ρεάλ, Παρί) που κυνηγούν την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ