Επίσημο: «Κόκκινος Διάβολος» μέχρι το 2023 ο Ντε Χέα

Επίσημο: «Κόκκινος Διάβολος» μέχρι το 2023 ο Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα ανανέωσε κι επίσημα το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2023 κι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος γκολκίπερ στον κόσμο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να υπογράφει μέχρι το 2023.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μετά από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων κατάφεραν και συμφώνησαν με την πλευρά του Ντε Χέα, ο οποίος ανανέωσε και μάλιστα με ιδιαίτερα παχυλές απολαβές.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα μείνει για τουλάχιστον τέσσερα ακόμα χρόνια στο Ολντ Τραφορντ κι αν όλα όσα λέγονται στα ΜΜΕ του Νησιού ισχύουν τότε θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος γκολκίπερ του κόσμου αλλά και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ, έχοντας απολαβές που θα «αγγίζουν» τα 15 εκατ ευρώ τον χρόνο.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε από τη Γιουνάιτεντ το 2011 και έχει πραγματοποιήσει από τότε 367 εμφανίσεις, έχοντας κατακτήσει την Premier League, FA Cup, League Cup, Europa League και Community Shield και σήμερα θεωρείται μέσα στους καλύτερους γκολκίπερ του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντε Χέα: 

«Είναι προνόμιο να είσαι οκτώ χρόνια σε αυτόν το σπουδαίο σύλλογο και η ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στη Γιουνάιτεντ είναι μια τεράστια τιμή. Από τότε που ήρθα εδώ, δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα έπαιζα πάνω από 350 παιχνίδια για την ομάδα. Τώρα το μέλλον μου φτιάχτηκε, το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και αυτό που πιστεύω είναι ότι μπορούμε να κερδίσουμε τρόπαια και πάλι μαζί.

Ως ένας από τους παλιότερους και εμπειρότερους παίκτες στο ρόστερ, θέλω να υποστηρίξω και να οδηγήσω με κάθε τρόπο τους νεότερους παίκτες, για να καταλάβουν τι σημαίνει να παίζεις σε αυτόν τον σύλλογο. Αισθάνομαι ότι έχω πολλά να πετύχω στη Γιουνάιτεντ και πραγματικά πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να χτίσει στην παράδοση και στις επιτυχίες της και να ανταμείψει και πάλι τους οπαδούς για την υποστήριξη τους με τίτλους.

Εγγυώμαι ότι θα συνεχίσω να ανταμείβω τους οπαδούς μας όπως ακριβώς έκαναν εκείνοι μέχρι τώρα τόσο στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ