Βασιλιάς της γκάφας ο Ντε Χέα (pics)

Βασιλιάς της γκάφας ο Ντε Χέα (pics)

Απίστευτο στατιστικό για τον Νταβίντ Ντε Χέα που βυθίζεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μετριότητα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι εκτός από κάποιες… αναλαμπές κατά διαστήματα με τελευταίο «δείγμα» της αλλοπρόσαλλης πορείας της, την ήττα από την ουραγό Γουότφορντ που είχε ξεχάσει τι θα πει νίκη. Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε να χάσει και από την χειρότερη ομάδα της Premier League και σε αυτό μεγάλο μερίδιο έχει ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο ογκόλιθος της ομάδας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, μετά την αποχώρηση Σερ Άλεξ, δείχνει να επηρεάζεται κι αυτός από την γενικότερη κατάσταση των «κόκκινων διαβόλων» με την γκάφα που έκανε το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Γουότφορντ, να είναι απίστευτη για την κλάση του.

Το τρομερό είναι πως αυτό ήταν το έκτο γκολ εδώ και ενάμιση χρόνο, το οποίο δέχεται η Γιουνάιτεντ εξαιτίας του και συνιστά τη χειρότερη επίδοση αυτού του διαστήματος, όσον αφορά λάθη ποδοσφαιριστών που καταλήγουν σε γκολ του αντιπάλου. Κανείς άλλος στην Premier League από την έναρξη της προηγούμενης σεζόν δεν έχει κάνει περισσότερα.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι αυτό το γκολ έδωσε προβάδισμα στην Γουότφορντ, για πρώτη φορά σε ματς Premier League μετά από ένα ματς τον περασμένο Απρίλιο κόντρα στην Φούλαμ. Έκτοτε μεσολάβησαν 13 ολόκληρα ματς ενώ η τελευταία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα ήταν στις 8 Νοέμβρη, κόντρα στην συγκάτοικό της πλέον στην τελευταία θέση, Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ