Πιόλι: «Ο Ζλάταν με βοήθησε να εξελιχθώ και έδωσε στην ομάδα σωστή νοοτροπία»

Πιόλι: «Ο Ζλάταν με βοήθησε να εξελιχθώ και έδωσε στην ομάδα σωστή νοοτροπία»

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε για τη Μίλαν, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Ράφαελ Λεάο.

Η Μίλαν έκανε μια τρομερή χρονιά και κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια, έχοντας στο τιμόνι της τον Στέφανο Πιόλι.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε σε δηλώσεις του πως χειρότερη στιγμή στη σεζόν ήταν ο αποκλεισμός από την Ίντερ από το Κύπελλο, αναφέρθηκε στο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά και στο μέλλον του Ράφαελ Λεάο.

Οι δηλώσεις του Στέφανο Πιόλι:

Για τον αποκλεισμό από την Ίντερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλιάς: «Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της σεζόν. Θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και είχαμε να παίξουμε με τη Λάτσιο αμέσως μετά, αλλά ανταποκριθήκαμε. Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν ως η πιο δυνατή ομάδα, αλλά γίναμε οι ισχυρότεροι στην πορεία. Ο σύλλογος έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες συνεχώς έδιναν κίνητρα στους εαυτούς τους. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον σωστό δρόμο».

Για τον Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν μπορούσε να περιμένει για να μπει στο χειρουργείο, αφού υπέφερε όλους αυτούς τους μήνες. Ο Ζλάταν με βοήθησε να εξελιχθώ και έδωσε σε ολόκληρη την ομάδα σωστή νοοτροπία και πίστη. Είναι ο πιο έξυπνος και αρεστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έκανε την εγχείρηση διότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει».

Για τον Ράφαελ Λεάο και τη φημολογούμενη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης: «Από όσο ξέρω, ο Λεάο θα παραμείνει παίκτης της Μίλαν. Σίγουρα, αυτό πιστεύω. Έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ