Ίντερ: Η υπόσχεση των Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Λουκάκου

Ίντερ: Η υπόσχεση των Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Λουκάκου

Μετά τη νίκη της Ίντερ με 3-0 επί της Σπέτσια, ο Λαουτάρο έδωσε το σύνθημα για μια σεζόν με τίτλους και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λουκάκου

Η Ίντερ νίκησε τη Σπέτσια με 3-0 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας σεζόν στη Serie και βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.

Το κλίμα στους «Νεραντζούρι» είναι ιδανικό και όλοι στην ομάδα φαίνεται πως βλέπουν τη χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης: Πώς η Ρεάλ έπιασε… κότσο τη Γιουνάιτεντ με τον Κασεμίρο (pics)

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Λαουτάρο Μαρτίνες μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την ανάγκη βελτίωσης που νιώθουν όλοι οι παίκτες συνεχώς ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιστροφή του Λουκάκου για την οποία τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος. Ακόμα αποκάλυψε πως μόλις γύρισε ο Βέλγος οι δυο τους υποσχέθηκαν ότι πρέπει να παλέψουν εναντίον όλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαουτάρο Μαρτίνες στο «Sky Sports»:

«Είμαι χαρούμενος που ο Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ. Μόλις έφτασε είπαμε στον εαυτό μας ότι πρέπει να παλέψουμε εναντίον όλων. Χαίρομαι που είναι ξανά εδώ, είναι χρήσιμος και βοηθάει πάντα την ομάδα.

Δεν ξέρω αν είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι, αλλά πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τα πάντα. Είμαστε τέσσερις καλοί επιθετικοί και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά μας. Είμαι χαρούμενος που ο Σκρίνιαρ θα μείνει, γιατί είναι πολύ σημαντικός και το ξέρουν όλοι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ