Νάπολι – Λάτσιο 0-1: Άλωσε το «Μαραντόνα» και «κουνάει» σεντόνι

Νάπολι – Λάτσιο 0-1: Άλωσε το «Μαραντόνα» και «κουνάει» σεντόνι

Η Νάπολι ηττήθηκε για πρώτη φορά στο «Μαραντόνα» τη φετινή σεζόν από την εκπληκτική Λάτσιο με 1-0, που πλέον έκανε μεγάλο βήμα για την πρώτη τετράδα. Γκολάρα από τον Βεσίνο!

Η Λάτσιο υποχρέωσε τη Νάπολι στην πρώτη εντός έδρας ήττα της τη φετινή σεζόν με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και έκανε ένα τεράστιο βήμα για να βγει στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι «λατσιάλι» πέρασαν από το «Μαραντόνα» χάρη σε ένα πολύ ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Βεσίνο στο δεύτερο ημίχρονο και πάτησαν στη 2η θέση με τον Μαουρίτσιο Σάρι να κάνει σεμιναριακό κοουτσάρισμα απέναντι στους παρτενοπέι.

Η Νάπολι παρότι ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 1-0 και υποχρεώθηκε στη δεύτερη ήττα της τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα είναι πολύ μπροστά στη βαθμολογία και αγκαλιά με τον τίτλο, αφού είναι στο +17 από τη σημερινή αντίπαλο της.

Όσον αφορά το ματς, μόλις στο 5ο λεπτό ο Βεσίνο έκανε τη γυριστή κεφαλιά και ο Ντι Λορέντσο έκοψε πάνω στη γραμμή. Η Νάπολι απείλησε στο 26’ με σουτ του Ανγκισά που έδιωξε ο Προβεντέλ. Στο δεύτερο μέρος οι «πατρενοπέι» μπήκαν πιο δυναμικά. Ο Ζιελίνσκι στο 58’ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η Λάτσιο όμως πάγωσε στο «Μαραντόνα» στο 67’ όταν ο Βεσίνο με εκπληκτικό σουτ έκανες το 0-1. Οι γηπεδούχοι πρσπάθησαν να απαντήσουν και στο 79’ άγγιξαν το γκολ. Ο Οσίμεν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πολιτάνο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Προβεντέλ επίσης με το κεφάλι. Δοκάρι είχε και η Λάτσιο όταν στο 90’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο σίδερο.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Ολιβέρα, Ανγκισά (71’Ελμάς), Λομπότκα (82’Εντμπομπελέ), Ζιελίνσκι (82’Σιμεόνε), Λοσάνο (71’Πολιτάνο), Οσίμεν, Κβαρατσχέλια.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Χισάι, Ρομανιόλι, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Αλμπέρτο (89’Κατάλντι), Βεσίνο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζακάνι (82’Κανσελιέρι), Ιμόμπιλε, Άντερσον (59’Πέδρο).

Η γκολάρα του Βεσίνο:






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ