Θέλει Ουμτιτί για τη θέση του Σκρίνιαρ η Ιντερ

Θέλει Ουμτιτί για τη θέση του Σκρίνιαρ η Ιντερ

Στο στόχαστρο της Ιντερ ο Ουμτιτί.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει αποφασίσει να μην αποδεχθεί την πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ιντερ και θα συνεχίσει από το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μολονότι είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο της άμυνας των «νερατζούρι».

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας προσέγγισε το καλοκαίρι την Ιντερ για τον 27χρονο Σλοβάκο διεθνή αμυντικό, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αύξηση των αποδοχών του στα οκτώ εκατ. ευρώ και μόνιμα στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά! (vid)

Ο ίδιος όμως έχει αποφασίσει ν’ απορρίψει την πρόταση της Ιντερ και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Παρί για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας από την 1η Ιουλίου. Η ομάδα του Μιλάνου ψάχνει για το διάδοχο του και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος αναγεννήθηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Λέτσε, όπως σχετικά αποκαλύπτει η ισπανική «Mundo Deportivo».

Ο Γάλλος σέντερ μπακ αγωνίζεται δανεικός από την Μπαρτσελόνα και η ομάδα του Μιλάνου την έχει ήδη προσεγγίσει για ν’ αγοράσει τα δικαιώματα του. Επίσης στη λίστα της Ιντερ είναι και ο Βίκτορ Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος Σουηδός σέντερ μπακ δεν είναι στα πλάνα του Ερικ Τεν Χαγκ και θέλει να φορέσει τη φανέλα των «νερατζούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ