Οργανωμένοι Ίντερ για Λουκάκου: «Μας πρόδωσες, πουλάς τον εαυτό σου» (pic)

Οργανωμένοι Ίντερ για Λουκάκου: «Μας πρόδωσες, πουλάς τον εαυτό σου» (pic)

Ο Ρομέρου Λουκάκου έχει κατορθώσει να δέχεται «πυρά» από όλους, έτσι μετά τους οπαδούς της Γιουβέντους δέχθηκε επίθεση και από τους οργανωμένους της Ίντερ.

Ο Ρομέρου Λουκάκου βρίσκεται στο στόχαστρο σφοδρών επιθέσεων τόσο από τους οπαδούς της Γιουβέντους, όσο και από αυτούς της Ίντερ.

Με τη στάση του έχει καταφέρει να δέχεται επιθέσεις από όλες τις πλευρές και να μην τον θέλουν ούτε στο Μιλάνο, αλλά ούτε και στο Τορίνο.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Θετικό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, θέλαμε περισσότερο χρόνο» (vid)

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ίντερ, «Curva Nord» εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση προς την πλευρά του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι και εφόσον φαίνεται πως δεν τα βρίσκει με την Ίντερ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, είχε επαφές και με την πλευρά της Γιουβέντους.

Οι οπαδοί των «νερατζούρι» θεωρούν προδότη τον Λουκάκου, χωρίς να θέλουν να τον ξαναδούν στην Ίντερ, μιας και του είχαν παράσχει μεγάλη στήριξη σε κρίσιμες στιγμές για τον ίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Curva Nord» για τον Λουκάκου:

«Δεν θέλουμε να σε ξαναδούμε Λουκάκου. Μας πρόδωσες. Πάντα σε υπερασπιζόμασταν στις δύσκολες στιγμές σου, αλλά τώρα εσύ μας μαχαίρωσες πισώπλατα. Πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον σου προσφέρει περισσότερα λεφτά, ενώ έχει φιλήσει το σήμα μας. Δεν είσαι πραγματικός άντρας».

O Λουκάκου έχει φορέσει τη φανέλα της Ίντερ 132 φορές, από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019, έχοντας σημειώσει 78 γκολ και 23 ασίστ, ενώ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες συνέθεσαν ένα από τα πιο παραγωγικά επιθετικά δίδυμα των τελευταίων ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ