Εξελίξεις στη Νάπολι μετά την ήττα από την Έμπολι: Σε δύσκολη θέση ο Ρούντι Γκαρσιά

Εξελίξεις στη Νάπολι μετά την ήττα από την Έμπολι: Σε δύσκολη θέση ο Ρούντι Γκαρσιά

Ο Ρούντι Γκαρσιά βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η αποχώρησή του από τη Νάπολι φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ μετά την ήττα από την Έμπολι

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για την πρωταθλήτρια της περσινής Serie Α, Νάπολι, και από τις πρώτες αγωνιστικές υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρσιά.

Ο 59χρονος Γάλλος τεχνικός, ήρθε στην ομάδα του Ιταλικού Νότου και ανέλαβε το δύσκολο έργο να διαδεχτεί τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος οδήγησε τους Παρτενοπέι στο πρώτο τους Πρωτάθλημα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός το «Γεντί Κουλέ» για να «σπάσει» το «μπλόκο»

Μετά τη σημερινή ήττα από την Έμπολι η Νάπολι έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Γιουβέντους και ο προβληματισμός για το Γκαρσιά έγινε ακόμα πιο έντονος. Πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά και όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσα στις επόμενες μέρες, ο Γκαρσιά θα συναντηθεί με το πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και θα μιλήσουν αναφορικά με το μέλλον του στο πάγκο της ομάδας.

 

Σύμφωνα όμως με άλλα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γκαρσιά αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τη Νάπολι, ενώ ο πιθανός διάδοχός είναι ο βετεράνος Ιταλός αμυντικός, Φάμπιο Καναβάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ