Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Ιμπαγάσα – «Την Πέμπτη στην Ελλάδα ο Οκκάς»

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Ιμπαγάσα – «Την Πέμπτη στην Ελλάδα ο Οκκάς»

Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Β’, με τους Κύπριους να στέλνουν στο μεγάλο λιμάνι τον Γιαννάκη Οκκά.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Β’ αποτελεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Αργεντινό τεχνικό να αποχωρεί από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.  Ο νεαρός τεχνικός την Τρίτη (27/9) βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές.

«Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση που κάνουμε μαζί. Με τον πρόεδρο έχουμε πολύ καλή σχέση, αλλά έπρεπε να γίνει μια αλλαγή», ανέφερε ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’ σε 32 ματς και είχε απολογισμό 14-9-9.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Ουί Τζο Χουάνγκ για τον τραυματισμό του

Μετά τον Αργεντινό τεχνικό τον λόγο πήρε ο Διευθυντής της Ομάδας Β’ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ευχαρίστησε στον Αριέλ Ιμπαγάσα για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. «Σεβόμαστε όλοι τον Αριέλ, τον αγαπάμε και τον ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερε. Ολοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Ο άνθρωπος αυτός είναι θρύλος για τον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστούμε για όσα έκανε στην ομάδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β’ ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Αριέλ Ιμπαγάσα. «Αύριο ή τις επόμενες ημέρες θα έρθει ο καινούργιος προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τους Κύπριους να βάζουν στο… κόλπο τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών, Γιαννάκη Οκκά. Ο βετεράνος άσος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Ερμή Αραδίππου, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Πλέον, ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, με τα Μέσα στην Κύπρο να τον θεωρούν ως τον επικρατέστερο για να αντικαταστήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο της β’ ομάδας των πρωταθλητών.

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ, ο Γιαννάκης Οκκάς «την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ρυθμιστούν οι τελευταίες σχετικές λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ