Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση μετά το ματς με το Αιγάλεω

Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση μετά το ματς με το Αιγάλεω

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω ανακοίνωσης για το ματς της Β’ ομάδας με το Αιγάλεω.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον αγώνα της δεύτερης ομάδας με το Αιγάλεω, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Νικόλα Μαργαρίτη.

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη στους ερυθρόλευκους για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών και με βάση τα άρθρα που έγινε, οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 40.000 – 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την ακόλουθη Πειθαρχική Δίωξη.

-Σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν (ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 05/12/2022).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ