Θέμα και στην Αγγλία η «σφαγή» του Ολυμπιακού Β’ στο «Ελ Πάσο» (pics)

Θέμα και στην Αγγλία η «σφαγή» του Ολυμπιακού Β’ στο «Ελ Πάσο» (pics)

Η αντίδραση του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο Ελ Πάσο στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα τράβηξε το ενδιαφέρον και στην Αγγλία. Τι λένε στο Νησί για τη διαιτησία και τον Μπένετ...

Ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε μια ανεπανάληπτη «σφαγή» στο Ελ Πάσο στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι παρότι προηγήθηκαν με 1-0 είδαν την Καλλιθέα να ισοφαρίζει με γκολ οφσάιντ, ενώ οι διαιτητές του ματς αποφάσισαν ετσιθελικά να ακυρώσουν και πεντακάθαρο τέρμα των Πειραιωτών στο 1-1 για χέρι, σε μια φάση που δεν χρειαζόταν καν ριπλέι.

Ο Ολυμπιακός όπως ήταν λογικό αντέδρασε άμεσα και αποφάσισε να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ προχώρησε σε μια σκληρή ανακοίνωση, μετά τα αίσχη που έγιναν. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέθεσε το «παραποδόσφαιρο», όπως το έχει χαρακτηρίσει, αλλά και τις πρακτικές του Στιβ Μπένετ, για τον οποίο έχει γίνει πλέον μεγάλος ντόρος και εκτός συνόρων της Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ανάγκασε ακόμη και την ΚΕΔ να παραδεχτεί το λάθος της, ενώ η ηχηρή αντίδραση των Πειραιωτών και τα απίστευτα διαιτητικά λάθη που έγιναν έκαναν τον γύρο του κόσμου και έγιναν θέμα και στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail, αλλά και το 101 Great Goals ασχολήθηκαν εκτενώς με την αντίδραση του Ολυμπιακού και μιλούν για «διεφθαρμένο» ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, το οποίο ταλανίζεται πάλι από τη «διαφθορά στη διαιτησία».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Μπεν Μπράουνινγκ στο 101 Great Goals κάνει αναλυτική περιγραφή των φάσεων και με φωτογραφίες και στη συνέχεια στέκεται στην αντίδραση του Ολυμπιακού, μέσω της ανακοίνωσής του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία ο Ολυμπιακός μίλησε ανοικτά για αυτό το θέμα στη Super League 2, αφού είχε κάνει το ίδιο και μετά το ματς με το Αιγάλεω, ενώ γίνεται αρνητική αναφορά και στον Μπένετ και το γεγονός ότι είναι ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ.

Δείτε τι αναφέρουν οι Άγγλοι: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ