Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα

Οι επιλογές του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (18:00).

Το τελευταίο του παιχνίδι στο 2022 δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες ο Μίτσελ παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Παπασταθόπολο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Φορτούνη, Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης φτάνει τον Γεωργάτο και βάζει… πλώρη για το ιστορικό top 5 του Ολυμπιακού

Δύο αλλαγές από τον Ισπανό σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τον Ιβηρα να χρησιμοποιεί τον Ανδρούτσο στη θέση του τραυματία Βρουσάι και τον Παπασταθόπουλο αντί του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες και Ελ Αραμπί.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το 2-2 στους Ζωσιμάδες, θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, με τον Μίτσελ να έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ