Λεβαδειακός: Γιαννιώτας διετίας στους «Βοιωτούς»

Λεβαδειακός: Γιαννιώτας διετίας στους «Βοιωτούς»

Ο Λεβεαδειακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Γιαννιώτα, με τον παίκτη να υποράφει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Λεβαδειακός και Γιάννης Γιαννιώτας θα πορεφθούν μαζί και στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τον σύλλογο της Βοιωτίας, έως και το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας, έγινε μέλος της οικογένειας του Λεβαδειακού τον Σεπτέμβριο του 2022 και αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε 1.025′ λεπτά συμμετοχής. Παρόλο, τις λίγες εμφανίσεις, ο Γιαννιώτα κατάφερε να κερδίσει την ανανέωση όταν στο πάγκο της ομάδας ήταν ο Γιάννης Πετράκης, καθώς νωρίτερα στη σεζόν δεν είχε ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρόταση στον Μίχαϊλιουκ και η απόφαση Μπαρτζώκα για οκτώ ξένους

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας θα παραμείνει παίκτης της ομάδας μας για ακόμα δύο χρόνια.

O 30χρονος επιθετικός ήρθε πέρυσι στον Λεβαδειακό και κατέγραψε συνολικά 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το Νο.17 στη φανέλα του.»

Με τη ανανέωση του Γιαννιώτα, ο Λεβαδειακός κρατάει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποδιχτεί πολύτιμος στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει η ομάδα για γρήγορη επιστροφή στη Super League 1, καθώς είναι ένας ποδοσφαριστής που μετρά 100 συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας με τις φανέλες των Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ, Απόλλών Σμύρνης και την τωρινή του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ