Παναθηναϊκός : Πράσινος για άλλα τρία χρόνια ο Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός : Πράσινος για άλλα τρία χρόνια ο Χατζηθεοδωρίδης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου αριστερού μπακ-χαφ.

Με τον καλύτερο τρόπο αρχίζει τη χρονιά ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης… Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ επέκτεινε το συμβόλαιο του για τρία χρόνια, αφού ένιωσε εμπιστοσύνη από τη συνομιλία με τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Ηλίας εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει σκοράρει 4 γκολ σε 51 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια».

Ο Χατζηθεοδωρίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Κάνω τις θεραπείες μου και ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο στα γήπεδα και να καθιερωθώ.

Ήταν δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, δύο χρόνια δύσκολα από τα οποία όμως μάθαμε πολλά. Πλέον η ομάδα πάει προς το καλύτερο και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ