Όταν ο Παπαδόπουλος δεν είχε δώσει πέναλτι-μαρς στον Τσιμίκα (vid)

Όταν ο Παπαδόπουλος δεν είχε δώσει πέναλτι-μαρς στον Τσιμίκα (vid)

Περήφανο όργανο της «εξυγίανσης» ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος, υπέπεσε σε πολλά λάθη στην χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Πριν από δύο χρόνια, ο Μακεδόνας ρέφερι δεν είχε δώσει ένα από τα πιο κραυγαλέα πέναλτι της σεζόν στην Πάτρα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε χθες (5/12) απέναντί του έναν διαιτητή γνωστό για τις… εξυγιαντικές του τάσεις.

Ο ρέφερι Γιάννης Παπαδόπουλος υπέπεσε σε πολλά και σημαντικά λάθη στη χθεσινή αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό να σπάει το… μπλόκο και να φτάνει εμφατικά στο τρίποντο.

Ο Μακεδόνας διαιτητής έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπα πάνω στον Δουβίκα, ενώ στη συνέχεια έκλεισε τα μάτια στην αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Φυσικά, δεν έμεινε εκεί, καθώς χάρισε την κόκκινη και στον Περέα. Με λίγα λόγια την έκανε την «εξυγιαντική» δουλειά του.

Βεβαίως, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει μείνει στην ιστορία για ένα από τα πιο κραυγαλέα πέναλτι που δεν έχει δοθεί. Το 2018, στο παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παναχαϊκή, στο 25’ δεν υπέδειξε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Τσιμίκα από τον Ντάσιο!

Ο Μακεδόνας ρέφερι σφύριξε… αδιάφορα στην παράβαση, δείχνοντας και τότε το πρόσωπο της «εξυγίανσης».

Θυμηθείτε τη φάση με τον Τσιμίκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ