Ολυμπιακός : «Το απόγευμα στο Σεντ Ετιέν ο Σισέ για να ολοκληρώσει τον δανεισμό»

Ολυμπιακός : «Το απόγευμα στο Σεντ Ετιέν ο Σισέ για να ολοκληρώσει τον δανεισμό»

Παίκτης της Σεντ Ετιέν πρέπει να θεωρείται ήδη ο Παπέ Αμπού Σισέ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η μετακίνηση του Παπέ Αμπού Σισέ από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρίσκεται ήδη στη Γαλλία όπως αναφέρει το «leprogres.fr» και αργότερα θα μεταβεί στο Σεντ Ετιέν για να ολοκληρώσει και τυπικά τον δανεισμό του στους «Στεφανουά» περνώντας από τα απαραίτητα ιατρικά και στη συνέχεια θα πέσουν οι υπογραφές.

Όπως τονίζεται μάλιστα στο δημοσίευμα ο Ολυμπιακός θα πάρει τώρα 600.000 ευρώ ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς στα 13 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται επίσης ότι είναι πολύ πιθανό ο Σισέ να βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Νις την Κυριακή.

Ο διεθνής αμυντικός φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ σε 1.438 λεπτά. Αυτό που πέτυχε πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο. Συνολικά, με τα «ερυθρόλευκα» έχει παίξει σε 92 παιχνίδια σε όλα τις διοργανώσεις, έχοντας 10 γκολ σε 7.580 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ