Μόνο ο ΠΑΟΚ νικητής… στον τελικό

Μόνο ο ΠΑΟΚ νικητής… στον τελικό

Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε μόνος δεύτερος εκμεταλλευόμενος τις απώλειες Άρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί εδώ και καιρό… Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο για την αμφισβήτηση της πρωτοκαθεδρίας του και έχει εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας, αφήνοντας τους άλλους να τρώγονται μεταξύ τους.

Ο πρωταθλητής υπερασπίστηκε τα κεκτημένα και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διεκδικούν τα τρία εισιτήρια για τα προκριματικά του Conference League και αυτό θα δώσει ενδιαφέρον στα Play Off.

Αυτή την αγωνιστική, τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο ΠΑΟΚ. Διότι οι Άρης, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είχαν απώλειες βαθμών και έδωσαν τη δυνατότητα στον Δικέφαλο του Βορρά να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ κέρδισε βαθμολογικά, αλλά όχι και αγωνιστικά… Διότι το 4-0 επί της Λαμίας είναι πλασματικό, αφού ο Μιχάλης Γρηγορίου διευκόλυνε το έργο του αποκλείοντας 13 παίκτες από την αποστολή για την Τούμπα.

Η ΑΕΚ συνέχισε την ελεύθερη πτώση και αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας πως δύσκολα θα λύσει τα πολλά προβλήματα της, ενώ πλέον και η… αστερόσκονη του Μανόλο Χιμένεθ δεν αρκεί.

Ο Παναθηναϊκού δείχνει να… ξεφούσκωσε μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι και ηττήθηκε για δεύτερη φορά στο Αγρίνιο σε τέσσερις μέρες, αυτή τη φορά από τον Παναιτωλικό με 1-0.

Όσο για τον Άρη, είναι ο μοναδικός που η ισοπαλία 1-1 στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό δεν λογίζεται ως αποτυχία. Το αντίθετο, αντέδρασε παρότι έμεινε πίσω στο σκορ και το κατάφερε σε ένα γήπεδο που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχασαν πολύ εύκολα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ