Οι τέσσερις Έλληνες του (νέου) ΠΑΟΚ (vids)

Οι τέσσερις Έλληνες του (νέου) ΠΑΟΚ (vids)

Ο ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν θα είναι πολύ διαφορετικός από τον φετινό. Με μειωμένο μπάτζετ και στροφή στους Έλληνες ποδοσφαιριστές με προοπτική. Ποιοι είναι όμως οι τέσσερις παίκτες που έχουν γυαλίσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου και τους θέλουν από το καλοκαίρι στην Τούμπα;

Όποια κατάληξη και να έχει η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί παρά να κριθεί αποτυχημένη. Ο στόχος του πρωταθλήματος πέταξε από πολύ νωρίς, στην Ευρώπη τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα για ακόμη μία φορά και ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου σε συνδυασμό ακόμα και με τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, απλά θα γλυκάνει το πράγμα και θα δώσει μια καλύτερη ώθηση ενόψει της νέας σεζόν.

Μια σεζόν που θα βρει τον Δικέφαλο πολύ αλλαγμένο σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε τα τελευταία χρόνια αλλά και φέτος ειδικότερα. Το μπάτζετ όχι μόνο δεν πρόκειται να μεγαλώσει αλλά αναμένεται να μειωθεί κι άλλο. Η συμμετοχή στο νεοσύστατο Europa Conference League εξάλλου δεν εγγυάται και τίποτα τρελά έσοδα για τις ομάδες.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα στραφεί και πάλι στους Έλληνες παίκτες και δη σε αυτούς με προοπτική και μεταπολιτική αξία ώστε να χτίσει πάνω τους την ομάδα της επόμενης μέρας. Το ελληνικό στοιχείο εξάλλου δεν περισσεύει πλέον στους «ασπρόμαυρους» που τον τελευταίο χρόνο έχουν χάσει τους Πέλκα, Γιαννούλη, Λημνιό και το καλοκαίρι πιθανότατα θα χάσουν και τους Τζόλη-Πασχαλάκη.

Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας και θα προσπαθήσουν να τους πάρουν στην Τούμπα μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο ένας θεωρείται ήδη κλεισμένος, ο άλλος θέλει σαν τρελός να παίξει στον ΠΑΟΚ και οι άλλοι δύο είναι λιγότερο… διάσημοι αλλά με προοπτική. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

Ο νούμερο ένα στόχος είναι ο Τάσος Δουβίκας. Ο επιθετικός του Βόλου με τον οποίο έχει φέτος 31 συμμετοχές με 13 γκολ και 3 ασίστ, πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα και είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Αχιλλέα Μπέου μάλιστα, ο Δουβίκας δεν είναι απλά στόχος, αλλά είναι κλεισμένος από τον Δικέφαλο ο οποίος φέρεται να έχει δώσει και μια προκαταβολή.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που θα «παίξει» δυνατά το καλοκαίρι, είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Κροατίας μέχρι τον Δεκέμβρη. Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τον οποίο άλλωστε δεν έχει κρύψει ότι υποστηρίζει από μικρός. Στο πρωτάθλημα της χώρας, έχει 13 συμμετοχές με 1 γκολ μέχρι στιγμής.

Ο Παπαδόπουλος δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών με προοπτική βέβαια, αφού είναι έχει πατήσει τα 29 του χρόνια ωστόσο η κλάση του είναι δεδομένη, εφόσον είναι υγιής.

Τέλος, υπάρχουν και δύο περιπτώσεις από τον Λεβαδειακό. Η πρώτη είναι αυτή του 21χρονου μέσου της ομάδας, Γιώργου Νίκα, ο οποίος βέβαια είναι στο στόχαστρο σχεδόν όλων των μεγάλων της Super League και ιδιαίτερα του Παναθηναϊκού που φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη αρκετά την υπόθεση. O νεαρός άσος έχει 16 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League φέτος και γενικά ξεχωρίζει με την παρουσία του.

Η άλλη περίπτωση από την ομάδα της Βοιωτίας είναι αυτή του 21χρονου αριστερού μπακ, Μάριου Βίχου, που έχει 12 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και επίσης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ