Ο απολογισμός του Χουάνκαρ και το… «προχώρα σκύλε» του Ντε Χέα! (pic)

Ο απολογισμός του Χουάνκαρ και το… «προχώρα σκύλε» του Ντε Χέα! (pic)

Ο Χουάνκαρ έκανε τον απολογισμό του για τη σεζόν που πέρασε με τον Παναθηναϊκό και κάτω από τη σχετική του ανάρτηση σχολίασε ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Η Superleague ολοκληρώθηκε και η φετινή χρονιά ήταν, ομολογουμένως, αποτυχημένη για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να μπουν στην τετράδα του πρωταθλήματος για να βγουν στην Ευρώπη και πλέον επικεντρώνονται στην επόμενη σεζόν.

Ο Χουάνκαρ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έκανε τον απολογισμό του για τη φετινή του πορεία με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας τα εξής:

«Η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα έλαβε τέλος. Δεν πετύχαμε τους στόχους που είχαμε ορίσει με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κάνουμε κριτική στους εαυτούς μας. Τώρα είναι η ώρα να ”φορτίσουμε τις μπαταρίες μας”, να καθαρίσουμε τα μυαλά μας και να συγκεντρωθούμε στη νέα σεζόν ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι πολύ καλύτερη(σ.σ. η νέα σεζόν) και ο σύλλογος θα βρεθεί εκεί που ανήκει».

Κάτω από την ανάρτησή του σχολίασε ένας φίλος και πρώην συμπαίκτης του στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έγραψε: «Προχώρα σκύλε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ