Στην Ισπανία η προετοιμασία του Ατρόμητου

Στην Ισπανία η προετοιμασία του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, με το βασικό στάδιο να γίνεται στην Ισπανία.

Στην Ισπανία θα «χτιστεί» ο νέος Ατρόμητος όπως έκαναν γνωστό οι Περιστεριώτες και πιο συγκεκριμένα στο Αλικάντε της Ισπανίας και το σύγχρονο προπονητικό κέντρο, «Pinatar Arena Football Center».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας:

1 Ιουλίου: Επιστροφή πρώτου γκρουπ ποδοσφαιριστών. Το πρωί θα πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα ισοκινητικές.

2 Ιουλίου: Επιστροφή δεύτερου γκρουπ ποδοσφαιριστών. Το πρωί θα πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα ισοκινητικές.

3 Ιουλίου: Προγραμματισμένος εργομετρικός έλεγχος του πρώτου γκρουπ ποδοσφαιριστών.

4 Ιουλίου: Προγραμματισμένος εργομετρικός έλεγχος του δεύτερου γκρουπ ποδοσφαιριστών.

5 Ιουλίου: Επίσημη έναρξη προπονήσεων. Θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Περιστέρι.

13 Ιουλίου: Πρόθεση για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης.

Μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά διπλές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, ενώ τα γεύματα και η ξεκούραση των παικτών θα γίνονται επίσης εντός του προπονητικού κέντρου.

Στις 15 Ιουλίου η ομάδα θα πετάξει για Βαλένθια της Ισπανίας και από το Αλικάντε θα συνεχιστεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ θα πραγματοποιηθούν 4 έως 5 φιλικά, τρία εκ των οποίων κόντρα σε ομάδες της ισπανικής La Liga. Αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί είναι κόντρα στη Βαλένθια (21 Ιουλίου) και τη Λεβάντε (27 Ιουλίου), ενώ τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν με την ολόκληρωση της ανταλλαγής εγγράφων. Τα υπόλοιπα φιλικά επί ισπανικού εδάφους θα διεξαχθούν στις 18, 21, 27 και 30 Ιουλίου. Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου.

4 ή 5 Αυγούστου: Διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης.

8-10 Αυγούστου: Συμμετοχή στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα ιδρύματα «ΦΛΟΓΑ» και «Ορφανοτροφείο Βόλου». Στις 8 Αυγούστου (18:30), ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στις 10 Αυγούστου θα αναμετρηθεί είτε με τον Βόλο, είτε με τον ΟΦΗ, που θα συμμετάσχουν επίσης στο τουρνουά.

13 ή 14 Αυγούστου: Διεξαγωγή τελευταίας φιλικής αναμέτρησης πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στη Super League, που έχει οριστεί για την 21η Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ