Παναθηναϊκός – Σενάριο με τον Λέο Νατέλ της Κορίνθιανς (vids)

Παναθηναϊκός – Σενάριο με τον Λέο Νατέλ της Κορίνθιανς (vids)

Οι «πράσινοι» φουλάρουν για αριστερό εξτρέμ και ο 24χρονος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν τεθεί στα υπόψη.

Την ώρα που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εντείνουν τις ενέργειες τους για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, ακόμα ένα όνομα προκύπτει από τη βραζιλιάνικη αγορά που έχει την τιμητική της τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αριστερός εξτρέμ της Κορίνθιανς, Λέο Νατέλ, φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από άνθρωπο που λειτουργεί για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή, Σιλβίνιο και εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Νατέλ με την Κορίνθιανς λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2024, όμως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με μονοετή δανεισμό. Ο Λέο Νατέλ θα ήθελε να παραμείνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά αντιλαμβάνεται πως δύσκολα θα πάρει χρόνο.

Ο ατζέντης του Λέο Νατέλ έχει δεχτεί κρούση από τον Παναθηναϊκό και μία τουρκική ομάδα, οι οποίες διερεύνησαν τη διαθεσιμότητα του Βραζιλιάνου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει ακολουθήσει επίσημη πρόταση από κανέναν, ενώ και η Κορίνθιανς αναμένει κάτι χειροπιαστό για τον παίκτη, έχοντας τη διάθεση να τον παραχωρήσει.

Ο Λέο Νατέλ δεν έχει βοηθήσει την «Τιμάο» το προηγούμενο δίμηνο, αφού η τελευταία συμμετοχή του καταγράφηκε στις 16 Ιουνίου, στην ήττα με 2-1 από τη Μπραγκαντίνο στον τέταρτο γύρο του Μπραζιλεϊράο. Ο Νατέλ είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 73’, αλλά στο 80’ χτύπησε στον ώμο και τέθηκε νοκ άουτ.

Εδώ και μερικές μέρες ο 24χρονος επιθετικός έχει αποθεραπευτεί, αλλά δύσκολα θα βρει θέση στα πλάνα του προπονητή, Σιλβίνιο. Εξ’ ου και οι προσπάθειες του μάνατζερ του να φέρει πρόταση και η σύνδεση με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, από το περιβάλλον του παίκτη «διαρρέουν» στο βραζιλιάνικό Τύπο ότι παραμένουν στο τραπέζι προορισμοί όπως η Κίνα και η Μέση Ανατολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λέο Νατέλ έχει σχέση με τον ελλαδικό χώρο. Τη σεζόν 2018-2019, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έπαιξε 27 ματς και σκόραρε 8 γκολ, κατακτώντας τον τίτλο στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Λέο Νατέλ γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1997 στο Πόρτο Αλέγκρε, έχει ύψος 1,79μ. και είναι δεξιοπόδαρος. Το δίκτυο σκάουτινγκ της Μπενφίκα τον εντόπισε σε μικρή ηλικία και ο ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε από την ακαδημία της, φτάνοντας μέχρι τις «ρεζέρβες». Τον Ιούλιο του 2017 η Σάο Πάολο απέκτησε με δανεικό τον Λέο Νατέλ και έξι μήνες αργότερα τον αγόρασε. Πριν ο Νατέλ μεταβεί στην Κύπρο, δόθηκε δανεικός στη Φορταλέζα και έκανε μόλις μία συμμετοχή, ενώ τον ίδιο αριθμό κατέγραψε και με τη Σάο Πάολο.

Η Κορίνθιας αγόρασε τον Λέο Νατέλ από τη Σάο Πάολο το καλοκαίρι του 2020 και έκτοτε τον διατηρεί στο δυναμικό της. Με την Τιμάο ο 24χρονος στράικερ έχει 54 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Η φυσική του θέση είναι αριστερός εξτρέμ, ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές και ως επιθετικός περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ