«Η Νάπολι πουλάει άμεσα τον Μανωλά»

«Η Νάπολι πουλάει άμεσα τον Μανωλά»

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να έχουν ως δεδομένο πως ο Κώστας Μανωλάς θα φύγει από τη Νάπολι

Στη λίστα των παικτών για πώληση είναι ο Κώστας Μανωλάς στη Νάπολι. Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη «Gazzetta dello Sport», αναφέρει πως οι «παρτενοπέι» αναμένεται να πουλήσουν τον Μανωλά και πιθανότατα άμεσα μάλιστα, αλλά ζητούν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Το ίδιο Μέσο πριν λίγο καιρό έκανε λόγο για σύγκρουση και ένταση μεταξύ του Έλληνα στόπερ και του προέδρου του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις λόγω του Ολυμπιακού.

Ο Μανωλάς είναι γνωστό πως θέλει να αποχωρήσει από το «Στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα» και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν αρέσει και πολύ στον ισχυρό άντρα της Νάπολι, ο οποίος απαιτεί 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και δεν φαίνεται να κάνει πίσω σε αυτό.

Σημειώνεται πως εκτός από τον Μανωλά και ο Αντάμ Ουνάς είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Νάπολι, ενώ αν γίνουν τελικά οι παραχωρήσεις των Μανωλά και Ουνάς τότε οι Ιταλοί αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του 22χρονου μέσου της Σεντ Ετιέν, Ζαϊντού Γιουσούφ.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η Τορίνο έχει ρωτήσει για τον Μανωλά ζητώντας πληροφορίες από τον Μίνο Ραϊόλα για τον ποδοσφαιριστή, δείγμα ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ