Ο Πασχαλάκης «έφαγε» 4 από τον Βόλο και μετά έφαγε πίτσα με την Παπαδοπούλου (Pics, Vid)

Ο Πασχαλάκης «έφαγε» 4 από τον Βόλο και μετά έφαγε πίτσα με την Παπαδοπούλου (Pics, Vid)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέλεξε να διώξει την πίκρα του από το 4-4 με τον Βόλο με πίτσα, μαζί με την Παπαδοπούλου.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς στην Τούμπα. Πώς θα μπορουνε να γίνει αλλιώς, άλλωστε, όταν ένας γκολκίπερ δέχεται τέσσερα γκολ;

Ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 4-1 στο ημίχρονο, «κατάφερε» να μην νικήσει τον Βόλο με το χθεσινό (17/10) ματς της Τούμπας να λήγει 4-4.  Αυτή η ισοπαλία «γκρέμισε» τον Δικέφαλο του Βορρά από την κορυφή της Superleague, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ωστόσο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να διαχειριστή την πίκρα και τη στενοχώρια του για το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τερματοφύλακας πέρασε τη χθεσινή βραδιά έχοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο πλευρό του, με το ζευγάρι να χαλαρώνει τρώγοντας πίτσα.

Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε και βίντεο με τους δυο τους να απολαμβάνουν την πίτσα τους και να είναι σε χαλαρή διάθεση. Μια ανάρτηση, ωστόσο, που δεν «κάθισε» καλά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που φρόντισαν να το δείξουν με τα επιθετικά μηνύματα προς τον παίκτη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ