ΠΑΕ Άρης – «Αυτά ισχύουν για το θέμα Τσουμάνη»

ΠΑΕ Άρης – «Αυτά ισχύουν για το θέμα Τσουμάνη»

H διαρροή του ποδοσφαιρικού τμήματος για το εξώδικο που στάλθηκε από την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και και η αναφορά στον δικηγόρο Παναγόπουλο.

Προσπάθεια εκμετάλλευσής της οικογένειας του Νίκου Τσουμάνη καταγγέλει με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Θόδωρος Καρυπίδης, παρά το γεγονός οτι δεν είχε την παραμικρή ευθύνη για τα χρήματα που οφείλονταν στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, δεσμεύτηκε οτι θα τα καταβάλλει, σε δύο δόσεις, μια τέλη Δεκεμβρίου και μια τέλη Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά έκανε εξώδικο στις αρχές του τρέχοντος μήνα, γεγονός που τον εκνεύρισε.

Αναλυτικά η διαρροή της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Ο Καρυπίδης χωρίς να έχει υποχρέωση υποσχέθηκε να τακτοποιήσει την οφειλή της παλιάς ΠΑΕ. Τέλη Δεκεμβρίου και τέλη Γενάρη ήταν να καταθέσει τα χρήματα σε δυο δόσεις .

Ωστόσο , η οικογένεια Τσουμάνη παρασυρόμενη από τον γνωστό αντί-Αρειανο Παναγοπουλο, που εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται με απάνθρωπο και ελεεινό τρόπο το δράμα της οικογένειας, έστειλε εξώδικο αρχές Δεκεμβρίου για να πάρει την προμήθεια του ! Ζητώντας τα λεφτά . Ενώ είχε υπόσχεση για τέλη Δεκέμβρη. Ο Καρυπιδης έπαθε σοκ όταν έλαβε το εξώδικο, ενώ είχε υποσχεθεί χωρίς να έχει καμία υποχρέωση . Κατόπιν αυτού ο Καρυπιδης σκέφτεται σοβαρά να αναθεωρήσει τη στάση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ