Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λόπεθ

Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λόπεθ

Ο Ισπανός επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και εκτός απροόπτου δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κριστιάν Λόπεθ αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο, ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ισπανός επιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πόδι, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και εκτός απροόπτου θα τεθεί νοκ άουτ. Το ίδιο ισχύει και για τον Χουάν Ιτούρμπε, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και μετάβασης, καθώς και παιχνίδι τακτικής).

Εκτός από τον Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος –για μια ακόμη μέρα- έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Κριστιάν Λόπεθ (ο Ισπανός επιθετικός έχει ένα χτύπημα στο πόδι).

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Ευχές από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Η γυναίκα του Δήμητρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τις θερμότερες ευχές μας από την οικογένεια της ομάδας μας! Να είναι γερή, δυνατή και καλότυχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ