Άρης – Αυτά ισχύουν για τα εισιτήρια με τη Λαμία

Άρης – Αυτά ισχύουν για τα εισιτήρια με τη Λαμία

Οι κιτρίνομαυροι θα θέσουν από αύριο (14/1) σε κύκλοφορια τα 1000 εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου (20/1) στο Κλεάνθης Βικελίδης και περιμένουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Τα 1000 εισιτήρια του πρώτου αγώνα (20/1) της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα τεθούν από αύριο (14/1) σε κυκλοφορία από την ΠΑΕ Άρης. Οι μόνες θύρες που θα λειτουργήσουν είναι οι 7,9 και 3. Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς τα έσοδα θα αποτελέσουν οικονομική ανάσα για τα ταμεία της εταιρείας, καθώς ο Καρυπίδης έχει πληρώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετά χρήματα σε υποθέσεις (όπως των Οριόλ και Πορτίγια) για τις οποίες δεν έφερε την παραμικρή ευθύνη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκινάει αύριο, Παρασκευή (14/01), η διάθεση των 1.000 εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/01, 21:30), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (1η Αγωνιστική).

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες 7 και 9, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 50 ευρώ και η Θύρα 3, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-15:00).

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν στο θεσμό του Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ