Άρης – Αυτά ισχύουν με τα συμβόλαια που λήγουν

Άρης – Αυτά ισχύουν με τα συμβόλαια που λήγουν

Οι κιτρινόμαυροι ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική, σε ότι αφορά τις ανανεώσεις των παικτών, η συνεργασία με τους οποίους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 14 είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Άρη που ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Με τους κιτρινόμαυρους να είναι αποφασισμένοι να μην παρεκκλίνουν από τον προγραμματισμό που έχουν κάνει.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι άνθρωποι του Άρη- μετά φυσικά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανσίνι- , έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση μόνο στον Μπερτόλιο. Με την διαφορά, όμως, ανάμεσα στις δυο πλευρές, να είναι αρκετά μεγάλη.

Αυτός είναι και ο λόγος που παρατηρείται στασιμότητα στο συγκεκριμένο θέμα, όσο και στις περιπτώσεις των Σούντγκρεν και Τζέγκο. Με την διαφορά, βέβαια, ότι σε ότι αφορά τον Σουηδό αμυντικό και τον Αυστραλό μέσο, δεν έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσημη κατάθεση πρότασης, αλλά μια διερευνητική κουβέντα σε ότι αφορά τις απαιτήσεις.

Οι οποίες απέχουν αρκετά από τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνουν μια λογική αύξηση στις αποδοχές των παικτών, χωρίς, όμως, να ξεφύγουν από τον προϋπολογισμό τους.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους 11 παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο (Κουέστα, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουάρτε, Γκάμα, Μήτρογλου, Μάνος και Λόπεθ), δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, κάποια επαφή. Τα δεδομένα, βέβαια, μπορεί να αλλάξουν, ανάλογα και με την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ