ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Απόλλων Σμύρνης συμπλήρωσε 11 αγώνες χωρίς νίκη, με την 3 η διαδοχική απώλεια να έρχεται εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-2). Ο Απόλλων δεν σκόραρε σε κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά του από την ΑΕΚ να αυξάνεται δύο βαθμούς, αφού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Μετά το σημερινό παιχνίδι στη Ριζούπολη, το σύνολο του Λουτσέσκου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 της Τετάρτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να νικήσουμε

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε άξιζε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Αν θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να διεκδικήσει περισσότερα: «Ήταν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές ομάδες, θέλαμε τη νίκη όπως και ο αντίπαλος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ από κόρνερ του αντιπάλου».

Για την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Το θέμα μας δεν ήταν η ενέργεια ούτε η στρατηγική του αντιπάλου. Ήμασταν αρκετά εγωιστές, θα έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις να πασάρουμε αντί να σουτάρουμε. Ήμασταν όμως ανταγωνιστικοί και είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε τέσσερις αποκρούσεις, ενώ ο δικός μας καμία».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Ζίβκοβιτς: «Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη «μάχη» του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίβκοβιτς:

«Νομίζω ότι μας έλειψε η τύχη γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Επίσης ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι γιατί πρέπει να συνεχίσουμε».

Σχετικά με τη διαφορά των δύο ημιχρόνων: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, στο δεύτερο άλλαξαν κάτι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δημιουργήθηκε πρόβλημα για εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να κερδίσουμε».

Αναφορικά με το αποτέλεσμα και αν επηρεάζει τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι, ποτέ δεν τα παρατάμε. Παλεύουμε μέχρι τέλους και έχουμε τη φιλοδοξία να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ