«Έσπασε» το ρεκόρ του Αγκιμπού ο Βαλμπουενά (vids)

«Έσπασε» το ρεκόρ του Αγκιμπού ο Βαλμπουενά (vids)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σκόραρε στα 51 δευτερόλεπτα του ματς με τον Παναιτωλικό και ξεπέρασε το ρεκόρ του Αγκιμπού που είχε βρει δίχτυα στα 57 δευτερόλεπτα κόντρα στην ΑΕΚ.

Πολύ δυναμικά μπήκε στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός και με τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών είχε ήδη προβάδισμα δύο γκολ.

Συγκεκριμένα, μόλις στα 51 δευτερόλεπτα ο Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ ρε φάση διαρκείας και πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στη σεζόν για τους «ερυθρόλευκους», αφήνοντας πίσω εκείνο του Αγκιμπού Καμαρά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Αφρικανός άσος είχε σκοράρει στα 57 δευτερόλεπτα στο ΟΑΚΑ και πλέον ο Γάλλος του… πήρε ρεκόρ.

Στο 4′ μάλιστα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε και δεύτερο γκολ. Πάλι σε φάση διαρκείας και μετά από σουτ του Ελ Αραμπί στο δοκάρι, ο Γκάρι Ροντρίγκες από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ανέστη και να γράψει το 2-0 για τον Ολυμπιακό που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο μπάσιμο στο ματς.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι «έσπασε» και το ρεκόρ του Γιώργου Μασούρα ο οποίος είχε πετύχει το γρηγορότερο γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» φέτος για το πρωτάθλημα όταν είχε κάνει το 1-0 στο 3.45 του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Πλέον και αυτό το ρεκόρ, ανήκει στον Βαλμπουενά.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0

Δείτε ΕΔΩ το 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ