Ιωαννίδης: «Τον ποδοσφαιριστή Μάλη δεν τον γνώριζα καν πριν δύο μέρες» (vid)

Ιωαννίδης: «Τον ποδοσφαιριστή Μάλη δεν τον γνώριζα καν πριν δύο μέρες» (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό, αλλά και για την ένταση του με τον Μάλη τον οποίο τόνισε πως δεν το γνώριζε καν πριν δύο ημέρες, ακούγοντας το όνομα του για πρώτη φορά στην ανάλυση του αγώνα με τα «καναρίνια».

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, σε ένα αποτέλεσμα για τους «πράσινους» το οποίο κάνει ακόμη πιο δύσκολη την είσοδο τους στα play off.

Το ματς είχε αρκετή ένταση με τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Αλέξανδρο Μάλη να πρωταγωνιστούν σε φραστικό επεισόδιο με την λήξη της αναμέτρησης, και τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να σβήσουν την… φωτιά.

Ο φορ του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από την ομάδα του Γιάννη Αναστασιού, ενώ σχετικά με το περιστατικό τόνισε πως δεν γνώριζε τον Μάλη ακούγοντας το όνομα του για πρώτη φορά δύο μέρες πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την ήττα: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα αναλύσουμε τι έφταιξε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες».

Για τη σωστή επιλογή που έλειπε στην τελική ενέργεια: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που συμβαίνει καθημερινά. Στην προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Για τα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο που έρχονται: «Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέρνουμε σε πολλά από αυτά, κάτι που μας ενοχλεί».

Για τη συγγνώμη του Μαλή: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό. Τον παίκτη αυτόν δεν τον ήξερα, δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Τον άκουσα πριν δύο μέρες στην ανάλυση που κάναμε. Εντελώς ξαφνικά χωρίς να με γνωρίζει χρησιμοποίησε ένα υβριστικό λεξιλόγιο. Η συγγνώμη τα λέει όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ