Άρης: Αυτά ισχύουν με Μανσίνι ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Αυτά ισχύουν με Μανσίνι ενόψει Παναθηναϊκού

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή αναφορικά με τη συμμετοχή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο κυριακάτικο (20/3) εντός έδρας παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Στην κυριακάτικη (20/3) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Άρη.

Στη σημερινή προπόνηση, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά αναφορικά με τη συμμετοχή του Ντάνιελ Μανσίνι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις τελευταίες ημέρες και θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος. Στην αντίθετη περίπτωση, οι πιθανότητες να προλάβει μειώνονται αισθητά.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο ποδοσφαιριστής στις καθημερινές συνομιλίες που έχει με τον Χέρμαν Μπούργος και τον Απόστολο Τερζή εκφράζει την επιθυμία του να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του στον πολύ σημαντικό αυτόν αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ